Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Η Valve ετοιμάζει το Steam China

Κατά τη διάρκεια του PC Gaming Show στην E3 2018 η Valve ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ειδική έκδοση του Steam για την Κίνα, σε συνεργασία με την κινεζική Perfect World, με την έκδοση να ονομάζεται, αναμενόμενα, Steam China. Ο λόγος ύπαρξής της είναι πως παρόλο που το κλασικό Steam είναι διαθέσιμο στην Κίνα, συγκεκριμένα του χαρακτηριστικά και λειτουργίες παραμένουν κλειδωμένα μιας και πάνε αντίθετα με τη νομοθεσία της χώρας. Οπότε μια ειδική έκδοση σε συνεργασία με τοπική εταιρία του χώρου, θα βοηθήσει να ενεργοποιηθούν σε κάποιο βαθμό τα community features ξανά, που είναι αυτά που έλαβαν και το μεγάλο πλήγμα από την απλή έκδοση. Για την ώρα δεν υπάρχει ημερομηνία διάθεσης για το Steam China.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*